Történetünk:

A Szelence Ipari Megoldások Kft. 2012-ben kezdte meg fő tevékenységének gyakorlását: élelmiszeripari tartályok tisztítását. Azóta vállalkozásunk a legmeghatározóbb szereplő lett a magyar piacon. Versenyelőnyünk a kiemelkedő minőség, amit jól mutat, hogy megszereztük a Coca-Cola legmagasabb minősítési szintjét, amivel Európa szerte csak 2 tartálytisztító létesítmény büszkélkedhet. Azóta egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk az innovatív szolgáltatásokra és a fejlesztési tevékenységre: Európában egyedülálló technológia fejlesztési, kutatási projektet indítottunk, egyedi szoftvert és hardver megoldásokkal támogattuk meg egyes szolgáltatásainkat, stb. 

Az elmúlt években kialakult innovációs képességünkre építve a koronavírus magyarországi megjelenését követően elhatároztuk, hogy fertőtlenítőszer gyártásába kezdünk hazánk egyik meghatározó élelmiszeripari multinacionális vállalatával, a Hungrana Kft-vel karöltve. Az erős multinacionális és az adaptív kisvállalat együttműködésének köszönhetően sikerült engedélyt szerezni a fertőtlenítőszer gyártására, beszerezni a szükséges alapanyagokat és elindítani a termelést. Célunk, hogy a gyorsan elkészített kézfertőtlenítő folyadékunkból kiindulva olyan termékcsaládot fejlesszünk ki, amely olcsón biztosít kiemelkedő minőségű higiániás termékeket a magyar háztartások, szociális intézmények és gazdasági szereplők számára egyaránt.


Csapatunk:

Szakképzett, agilis csapatunk a garancia arra, hogy a Szelence bármilyen helyzetben gyorsan és eredményesen tudjon partnerei szolgálatára állni. Szervezetünkben produktív elegyet alkot a különböző szakterületeken (technológiai, vegyipari, gazdasági, stb.) szerzett elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat. Abban hiszünk, hogy a közös, bajtársias, alázatos munka hozza meg a sikert, ezért szervezetünk egyszerű és lapos: ügyvezetőnk mellett 1-1 kolléga felelős kiemelten az értékesítésért, a termelésért, a fejlesztésekért és a beszerzési-pénzügyi kérdésekért. De a nap végén a feladatokat együtt oldjuk meg.

Rácz László - Ügyvezető igazgató
Rácz László
Ügyvezető igazgató
Szendrő Attila
Fejlesztés
Somogyvári Tünde

Irodavezető

Jaczkó Benjámin

HR és pénzügy

Izmindi Kálmán
Termelés

 


Impresszum:

 • Cégnév:
  Szelence Ipari Megoldások Kft.
 • Székhely:
  2432 Szabadegyháza,
  Ipartelep 0351/29.hrsz.
 • Adószám:
  22974606-2-07
 • Cégjegyzékszám:
  07-09-024455
 • Kamara:
  Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • Bank/IBAN:
  BUDAPEST BANK RT.
  HU94101029693688750001005009
 • Telefonszám:
  +36 20 464 1748
 • Email:
  info@hungraszept.hu
 • Internet:
  www.hungraszept.eu
 • A céget bejegyző hatóság:
  Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
 • Tárhelyszolgáltató:
  Fényvadász Kft.
  1112 Budapest, Zólyomi út 34/B
  impresszum (kukac) szelence.support


Partnereink:

Kiszállítás 72 órán belül

A termékek futárszolgálattal kerülnek kiszállításra

100 palack feletti igénnyel keressen telefonon

+36 70 373 0758-es számon állunk rendelkezésére

Vásároljon kötetlenül

14 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a terméket

Legyen törzsvásárlónk

Rendszeresen vásárló regisztrált vevőinket jutalmazzuk